Like Emas Like Powergold

Pages

@aimaniman |

Earning Nuffnang macam segan-segan je..

Kenapa earning nuffnang mama tak sehebat dia.. tak sekencang dia.. x segah dia ni.. Mama pasrah, tapi sedih tetap sedih. Nak kata mama tak melawat dia, tipulee... Kalau berjalan-jalan, mesti singgah punya,.. tapi kenapa le dia macam tak mau nak menyinggah kat sini..

masya allah... tu earning 2 tahun tu.. RM86 je?

Memangle mama ada gaji ada pendapatan sendiri dan x perlu ikat perut macam sidia ni.. opps dia x pernah ikat perut sebab dia tokan jual sebatang2... tapi kalau boleh penat lelah mama di sini dapatlah mama enjoy sakan di sini dan sini ... Kan mama memang 'gila' membeli di sini, almaklum tudungnya memang berkualiti tau, alah membeli menang memakai. Lagipun kita penat bekerja tentu nakkan yang terbaik untuk memanjakan diri kan... kan... 

Harap-harap blogger yang meraih earning Nuffnang tu share le tips .. memang banyak tips yang ditulis di blog2, tapi semuanya macam menanam tebu di bibir je,.. nak bagi manis sikit-sikit, takut digelar pelokek, padahal bayak lagi tips tersembunyi yang terus dijadikan ibu gundu untuk memikat tokey nuffnang.. kan kan kan... alaaaa jagan bersembunyi di sebalik mee maggie ye.. 

okey le, entri merapu kerana sedih dan tensyen,.. nak korek lagi ni rahsia mereka... tapi mampu ke mama dengan segala kerja online yang terhidang di depan mata... PA21 lagi.. trafic light lagi, galery walk lagi.. oppsss jangan ditangisi pilihan yang sudah dibuat,.. kerana ramai lagi yang mencemburui kerja yang kau ada..... adush!


Sudah baca sila komen

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012