Like Emas Like Powergold

Pages

@aimaniman |

Install Office 10 free! .. jom

Tentu ramai yang dah install office 10 ni kan... Walaupun dah ketinggalan kerata api namun sekarang mama dah jadi geng office10... caiyok caiyok! Apa kelebihannya? Entah, baru 5 minit install, mama belum gali lagi kelebihannya, namun office8 sebelum ni pun ok je sebenarnya. Cuma, org lain office 10, mama pun kena office10 juga le dan yang penting, free!





Pada rakan2 yang belum masuk geng office10, jom install secara free. Dalam website pendidik2u ada dimasukkan step by step cara nak install... ikut je. Klik link ni ye www.pendidik2u.my/2015/12/panduan-download-microsoft-office-2016.html

Selamat berjaya menjadi geng office10

Tqvm yes...

posted from Bloggeroid


Sudah baca sila komen

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012