Klik@Lazada

nuff

AFB Feeds

Install Office 10 free! .. jom

Cikgu Iza | February 06, 2016 | 0 Komen |
Tentu ramai yang dah install office 10 ni kan... Walaupun dah ketinggalan kerata api namun sekarang mama dah jadi geng office10... caiyok caiyok! Apa kelebihannya? Entah, baru 5 minit install, mama belum gali lagi kelebihannya, namun office8 sebelum ni pun ok je sebenarnya. Cuma, org lain office 10, mama pun kena office10 juga le dan yang penting, free!





Pada rakan2 yang belum masuk geng office10, jom install secara free. Dalam website pendidik2u ada dimasukkan step by step cara nak install... ikut je. Klik link ni ye www.pendidik2u.my/2015/12/panduan-download-microsoft-office-2016.html

Selamat berjaya menjadi geng office10

Tqvm yes...

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com