Like Emas Like Powergold

Pages

@aimaniman |

JDT Juara Piala Sumbangsih 2016

Tahniah JDT.. akhirnya terlerai badi penalty kick. Selalu sangat jdt kalah kerana penalty kick, tapi malam ni milik jdt coz selangor pun terkena tempias badi kot, tendang depan pintu gol pun tersasar..



Tapi serius mama nak kata, team jdt perlu lebih berusaha untuk setapak ke hadapan. Kalau tahun lepas di tempat sama dengan lawan yg sama jdt kalahkan 3-1 kacang je, tapi 2016, dgn lawan yang sama cuma mampu seri 1-1 dan berhempas pulas, berpeluh ketiak, berdebar dada, dan segalanyalah untuk menjulang piala tu.

Harap2 game malam ni menjadi pengajaran buat team kesayanganku, jdt dan buat post mortem lekas2 ye sebelum jumpa t-team selasa ni.

Rasa game jdt lagi ke ada live kat tv3,.. makin marah le fans team lain. Ko ado apo.. kami ada tmj! Rindu sentap nak balik johor!! Nak kluar selangor....

posted from Bloggeroid


Sudah baca sila komen

1 comment:

nor azman said...

tahniah kepada jdt...hehehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012