Like Emas Like Powergold

Pages

@aimaniman |

Malaysia Social Media Week Award : jom vote

Tadi bw ke blog Denai Hati, konon nak vote untuk best blog of the year, tapi terundi blog yang lain, sorry ye blog denai hati.. ingatkan boleh vote dua atau tiga atau semuanya.. rupa2nya cuma 1.. lain kali bagi tau la undi cuma sekali je.. he he he







Ini antara blog yang mama vote walaupun serius mama x pernah pun kenal blog2 tu, almaklum mama bukan la aktif berblog semenjak berpatah arang n berkerat rotan dengan mr nuffnang. Adake dia bagi mama rm86 je untuk beberapa tahun tau, bukan beberapa hari... tu yg mama kata nak secret recipe sebijik pun x lepas!

So mama lebih tumpukan perhatian pada core bisnes mama iaitu mengajar n mengajar n mengajar.. tapi boleh fokus ke, keje cikgi2 ni bukan macam cikgu cikgu zaman dulu2, p sekolab mengajar, balik sekolah 'menjalar'.. sekarang ni, p sekolah mengajar dan on9 sana sini balik sekolah pun on9 sebabnya banyak kerja yang memerlukan on9, fuuiiih nasib baik buat rph masih x wajib guna frog, klu x.. melompat2 le katak kehilangan ibu katak, almaklum ibu2 semua nak jaga suami lagi, jaga anak lagi.. nak jaga 'katak' yang line ciput macam siput tu memang x le,.. Lepas ni makin kaya la tokey digi, celcom, maxis, umobile, redtone etc kerana cikgu cikgi kene berfrog guna wifi u olls, almaklum wifi yes x yes yes...

Ok ke, merapu sebentar sebab nak cari idea cm ne le nak kaya? Kalau aku kaya... nyanyi kejap..Apa2 hal pun selamat bertanding untuk bloggers2 terkenal tu, semoga yang terbaik akan menjadi pilihan para juri..

posted from Bloggeroid


Sudah baca sila komen

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012