nuff

Shaheizy Sam sah suami Syatilla Melvin, alhamdulillah..

Cikgu Iza | February 08, 2016 | 0 Komen |
Beberapa saat lepas, sahlah sudah Shahiezy Sam menjadi suami kepada Syatilla Melvin. Sweet sangat mama tengok video pernikahan mereka ni. Alangkah bahagianya pasangan sehati sejiwa, sama cantik sama padan ni, teringat kisah 10 tahun yang lalu...



Mencuit hati juga keletah Shaheizy yang 'tak sabar' nak melafazkan akad nikah, almaklum., ustaz tu panjang sangat tazkirahnya. Putera teruna dan puteri dara bagai... kelazatan tubuh badan Syatilla dan Shaheizy bagai.., macam nak malu2 pulak dengar tazkirah ustaz tu. Tapi syukurlah akhirnya, mereka sah bergelar suami isteri dengan sekali lafaz sahaja. Serius memang sweet habis moment terindah ni.






Tahniah mama ucapkan kepada Sha dan Sya... ni baru best, Sha dan Sya jadi suami isteri sebenar!

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Komen anda amat dihargai. Sila komen lagi.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com