Shaheizy Sam sah suami Syatilla Melvin, alhamdulillah..

February 08, 2016

Beberapa saat lepas, sahlah sudah Shahiezy Sam menjadi suami kepada Syatilla Melvin. Sweet sangat mama tengok video pernikahan mereka ni. Alangkah bahagianya pasangan sehati sejiwa, sama cantik sama padan ni, teringat kisah 10 tahun yang lalu...



Mencuit hati juga keletah Shaheizy yang 'tak sabar' nak melafazkan akad nikah, almaklum., ustaz tu panjang sangat tazkirahnya. Putera teruna dan puteri dara bagai... kelazatan tubuh badan Syatilla dan Shaheizy bagai.., macam nak malu2 pulak dengar tazkirah ustaz tu. Tapi syukurlah akhirnya, mereka sah bergelar suami isteri dengan sekali lafaz sahaja. Serius memang sweet habis moment terindah ni.






Tahniah mama ucapkan kepada Sha dan Sya... ni baru best, Sha dan Sya jadi suami isteri sebenar!

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

0 Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels