Topup SSP melalui eSSP

February 06, 2016

Tahun 2016, macam-macam impian yang mama nak capai... angan2 mat jenin ke? Tak.. in sha allah angan-angan mama akan menjadi realiti kot kot kan... sama-sama lah kita doakan ok!


1. nak terpilih sebagai pemenang mingguan / pemenang utama??? SSP... ceewah

boleh topup Sijil Simpanan Premium aka SSP menerusi eSSP

boleh chek sama ada topup kita berjaya atau x

Kata orang, jika nak terpilih, x semestinya jumlah SSP kita banyak tetapi bergantung pada kekerapan kita men topup SSP kita tu. Jadi untuk topup 10 hengget, takkan la mama nak keluar ke bank kot? Jadi malam ni juga mama dengan gigihnya mendaftar di BSN on9. Klik je di sini ye http://www.mybsn.com.my/content.xhtml?contentId=123  Tapi, sebelum boleh register, kita kena dapatkan iPin di ATM BSN, kemudian call no hotline BSN 1300881900 untuk confirmation lepas tu, ikut je arahan sampai le kita boleh login dan taraaaaa ... boleh topup eSSP. Sonang je, cuma kena usaha sikit, mana tau bulan ni mama terkona?!

Impian no 2?

2. Ahli PWG... first step dah dilakukan.. 2nd, 3rd dan seterusnya tak tau le sama ada mama istiqomah ke x ke... Entri tentang PWG akan menyusul  nanti... ok

You Might Also Like

0 Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels