lazada

nuff

Koleksi BBM Percuma

Cikgu Iza | March 19, 2016 | 0 Komen |
Rakan-rakan guru sedang kekeringan idea nak menghias kelas atau bilik khas, sedangkan cuti dah nak habis? Jangan risau, kerana banyak sumber yang boleh kita gunakan untuk mendapatkan idea dan bahan yang semestinya percuma!



Sebenarnya banyak grup dalam FB tu yang boleh membantu kita untuk menyerikan kelas n bilik khas masing2. Cuma, kadang2 grup BBM ni dah condong ke arah grup bisnes, almaklum mereka kreatif, jadi kreativiti tersebut dijadikan sebagai salah satu sumber pendapatan sampingan.  Tapi, jangan risau kerana masih banyak grup yang free, jadi cari yang free je le kan.






















credit untuk rakan2 maya.. fb dan telegram

Kesemua bahan ni mama dah muat turun dalam laptop, tinggal nak print dan laminate kemudian tampal dan selesailah kerja.  Semudah tu ke.. memang lah tak tapi di mana ada kemahuan di situ ada jalan. Tentang kos? Tak pa, kita memberi tentu suatu masa nanti kita akan merasa... betul tak? So apa lagi, right klik, copy gambar n kumpul dalam folder kawan2. Naik cuti nanti p print.. gerenti jadi kelas terceria minggu ini!


Nak lagi? p le ke link kat atas tu, berbaloi2 atau search je BBM FB...
Ok le selamat menghias kelas dan bilik khas
Gua caya sama lu la lau ser...





No comments:

Post a Comment

Komen anda amat dihargai. Sila komen lagi.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com