AddMeFast

Klik@Lazada

nuff

Unifi vs Astro

Cikgu Iza | March 01, 2016 | 2 Komen |
Apa bezanya antara kedua-dua syarikat gergasi ada kuasa monopoli ni? Kedua-duanya hampir sama sebenarnya, pandai berjanji bulan dan bintang, tapi satu benda pun tak boleh diharap! Dengan langganan unifi vip 10 dan bayaran bulanan rm180++ sepatutnya apa yang kita harapkan?





Rasa-rasanya sebagai pelanggan vip10, patutke pusingan ligat tu sentiasa berputar? Bila mama off unifi guna mobile data umobile, putaran tu terhenti dan line ok je! Maknanya apa ye? Malu lah tm.. syarikat gergasi kalah dengan umobile! Bila suruh upgrade dari vip5 kepada vip10, punyalah mesra suara merayu mama terus upgrade je tapi kalau gini le gayanya,.. baik guna broadband je, nak marah pun x pa coz memang pun 'berok'...

Ada apa-apa cadangan? Nak terminate unifi atau terus mesra tanpa rela dengan cik abe mr unifi?

posted from Bloggeroid

2 comments:

Mrs Velentine said...

lah unifi pun ada masalah ni ker...susah juga kan..bayar mahal tapi servis hampa

norhidana miswan said...

unifi mcm mahal lg dr astro itu yg masa mula2 dia ofer kite tak pilih...
skrg nih walaupun astro pun bnyak problem... mls nk tkr lain sbb dh biasa ngn rancangan yg ada...

Post a Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com