Website Nuffnang kena Hack lagi?

March 19, 2016

Apabila mama google, banyak berita tentang ni dah dipost tapi semua entri dah lama. Tak ada entri terkini, so nuffnang mama je ke yang problem? 

Nuffnang kena hack oleh Melvister.com

Nuffnang kena hack oleh Ariffshah

Tapi yang berlaku pada Nuffnang ni tahun ini dan saat ini, jadi adakah Nuffnang di hack lagi? Fuiih, tak selamat juga ye website yang femes ni. Kawan2 menerima nasib yang sama atau masalah ni cuma masalah mama je?

haa cam ni.. bila klik nuffnang.com

entri yang dah lapuk

Mama meng google untuk mendapatkan masalah tentang Nuffnang ni. Tapi nampaknya masalah ni cuma mama yang hadapi. Ada yang rakan2 blogger senasib dengan mama, jika ada apa solusinya ya? Nak juga chek duit mama dalam nuffnang tu, entah2 dah ribu riban rupiah?

pernah join forex, duit lesap bila website kena hack!


You Might Also Like

0 Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels