Like Emas Like Powergold

Pages

@aimaniman |

Raya ke-6 di Sekolah.. hu hu hu

Hari ini bermulalah semula sesi persekolahan selepas 8 hari kita cuti puasa plus cuti raya. Hari yang penuh dengan warna-warni, apa taknya, orang lain pukul 2.30 dah start engin keta p beraya, tapi hang sorang2 buat apa?..


key in markah ULBS ooppps bloom ye
baru key in nama jerrk

donlod senarai nama f4 daripada saps

Haaa... dua benda ni lah yang mama buat sepanjang raya ke-6 ni. Seb baik line yes sekolah ni laju giler time semua cikgu beraya kat rumah orang, so mama pun kira pecut giler guna yes ni. alhamdulillah. Cilok sana cilok sini, akhirnya 7 kelas dengan senarai nama terkini mama dapat donlod. Bukan tok se nak minta drpd penyelaras apdm ke apa ke, tapi almaklum depa nak beraya.. so mood depa tentu ke laut nak donlod2 nih, so p amik ko daripada saps, alhamdulillah dengan guna id su peperiksaan mama dapatle mendonlod dengan bebas petang ni!


kawan2 jom siapkan file ULBS,.. minggu depan Pkw nak datang weei..


Sudah baca sila komen

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012