Like Emas Like Powergold

Pages

@aimaniman |

Web Whatsapp ... Download Whatsapp daripada PC

Hot.. Hot.. Ilmu baru... Baru x baru, tapi bagi mama memang ilmu baru... pada sesiapa yang belum tahu, jom baca entri mama kali ni ye..

haaa.. p kat website ni, klu nak berwhatsapp di pc aka laptop

kalau2 playstore kata yur device isn't compatible with this version.. hu hu hu

Haaa.. kan ilmu baru tu kan... sekurang2nya x yah le nak termenjerit bila kluar macam tu kat playstore atau nak kena start engine nak p kedai hp nak donlod whatsapp coz dah boleh buat sendiri tau.. 

Ok, pada kesempatan ni mama nak ucapkan selamat hari raya pada semua rakan,.. lepas ni mungkin blog ni bersawang semula coz mama kena siapkan fail ULBS, 21.7 i ada pemantau nak datang n mama kena siapkan pelan strategik.. hu hu hu.. sapa yg dah buat tu share2 la eee....











Selamat Hari Raya maaf zahir dan batin daripada mama... luv u ol...


Sudah baca sila komen

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012