Pages

@aimaniman |

Join Dealer Public Gold dapat Hadiah

Promosi Disember

Introducer dealer : pg00088235
Selamat menjadi jutawan emas!

Untuk menjadi dealer PG anda hanya perlu membeli 50gm emas melalui acc GAP (50gm x rm181 * hg gap hari ini) hanya rm9050 sahaja!** Emas tu memang 50gm milik kita ye!

Jadi dealer pg hari ini dengan rm9050 anda akan mendapat hadiah khas seperti


atau

atau

atau


Lumayan kan?
Bukan itu saja, dengan join public gold dan join BOP Bisnes Emas Free pg, anda berpeluang mendapat emas free..FREE ya!

buktinya : emas free

X percaya dapat free?

hubby dapat
akak pun dapat

Kami h&w ye dapat free..tqvm pg! Time ni akk blum join pg pun, tapi dah dapat free..

Ok, mulakan langkah pertama anda membeli emas ya, beli melalui GAP menerusi langkah ini:


Introducer dealer : pg00088235
Selamat menjadi jutawan emas!

posted from Bloggeroid

Sudah baca sila komen

8 comments:

Jari Manis said...

Assalam akak eza..terima kasih sudi singgah d blog Jm

Jari Manis said...

Meh la join GA dari blog JM tu 😬

Jari Manis said...

Wah menarik public gold ni

siti hazreen said...

Wah...tahniah jadi dealer public gold ☺

ezaiza Iza said...

Singgah n follow je x sempat join ga..

ezaiza Iza said...

Mmg le menarik..jom join?

ezaiza Iza said...

Ha ha ha tqvm... Jadi dealer pun sbb promosi november, rm5000+ je, tu yg lpas bop trus register dealer, dah pkl 1030, 30.11 tau maknanya tinggal 1 jam 30 min nak abis promosi, mmg rezeki btol

EDtv said...

Wah, menarik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012