Seminar untuk Guru : KL Edu Tech Day 2017

October 17, 2017

Jom kita join bengkel ni..

Block tarikh 25 & 26 Nov 2017 untuk mengikuti bengkel ni
mama pun belum daftar lagi kerana x da geng..

Pendaftaran di http://tiny.cc/kledtech2017


Map nak ke lokasi bengkel .. jom..

Nak naik uber dari rumah mama cuma RM 37.36.. 
sapa nak join

hanya RM 50 sebagai bayaran penyertaan

Antara pembentang - nak tau sangat tentang quiver ni

Digital portfolio by slides? mama tau tentang slaid powerpoint jer..

Airmore ni mama dah guna tapi nak refresh ilmu tu laa...

Cikgu Roi ni memang banyak ilmunya... dia le yang perkenal airmore 
time ikut kursus DI Melaka

Plickers kalau guna dalam kelas gerenti murid x tertidur, seronok betullll...

Pengasas DI ni tak payah diperkenalkan lagi la, memang superb la
Mama pun nak refresh ilmu, last menuntut ilmu dengan Cikgu Aman ni time DI Melaka..


Dare to Learn

Jom la join KLedTech

Tapi jangan lupa indahkan wajah dengan Mary Kay, harga mampu milik tau..






You Might Also Like

1 Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels