FOLDER ERPH 2019 : DOWNLOAD FREE

December 10, 2018

Hari ini sudah 10.12.2018, lebih kurang tiga minggu lagi tahun 2018 akan melabuhkan tirai dan kita akan berada di ambang 2019.  Mama rasa tentu ramai rakan guru yang sedang sibuk untuk membuat persiapan tugasan utama kita iaitu menyediakan folder BRM atau folder ERPH 2019.  Tak kira lah kita menyediakan ERPH yang sepenuhnya dalam talian atau kita print erph lalu masukkan ke dalam folder, divider mingguan dan partition untuk folder BRM tetap perlu disediakan.

Cikgu-cikgu sila klik link di bawah untuk mendapatkan folder ERPH / BRM secara percuma.  Mama hanya kongsikan semula file yang telah dikongsi oleh rakan-rakan guru di media sosial.  Semoga perkongsian ini semakin meluas dan dapat dimanfaatkan oleh semua guru.  Kita permudahkan kerja kita kerana tugasan guru memang cukup banyak dan membebankan.. kan kan kan...

FOLDER ERPH 2019 : DOWNLOAD FREE

https://t.me/failessonplan2018/4

https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1YbX83eLWQhc5ZbQjjvISOXHyfs1R7pdQ


Jika nak yang berbayar pun boleh, adatlah.. bila berbayar memang lengkap dan padat, tinggal edit ikut kesesuaian je.  Tapi... yang free pun dah ok sebenarnya, tepuk dada tanya poket kita.

https://cikgugrafik.onpay.my/

(berbayar)


You Might Also Like

1 Comment

  1. tq atas koleksi cover2 tersebut. http://www.azhan.co

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels