Tak Nak Sunyi Sepi Lagi

November 06, 2017

Tak Nak Sunyi Sepi Lagi 

GiveAway by ASTraveler



Mama join GA ni kerana

1. dijemput sendiri oleh julia tarmidi2. memeriahkan ga rakan blogger supaya ga blog ni pun meriah3. tajuk ga yang unik sangat24. Syarat nak join ga ni sangat mudah : 

a. Follow fb julia. Klik button dibawah ni,

                                        
b. Follow blog AkuSeorangTraveler  /

c. Like page @kedaiom  /

d. Buat entry dalam blog korang, bertajuk "Tak Nak Sunyi Sepi Lagi GiveAway by ASTraveler"  /

e. Copy banner dibawah, dan link kan sekali post ini di blog korang. /

5. Hadiah yang osem

Hadiah-hadiah nya!

3x Pemenang, Topup RM10 setiap sorang
2x Pemenang, Topup RM5 setiap sorang
2x Pemenang, sebuah buku terpilih setiap sorang
2x Pemenang, **Tunggu 2 tambahan lagi hadiah!

tarikh tutup GA ni ialah 20 November 2017

Mudah je kan, jom la join ga ni, semoga kita ada tuah!

You Might Also Like

22 Comment

  1. Good Luck Cikgu..Dulu rajin gak joint GA ni..tapi skrg dh kurang sikit..hehe..kena cari mood dulu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak pun join apabila ada kesempatan..

      Delete
  2. cute nya gambar tu... hehehehhee.. best of luck.. :)

    ...

    ReplyDelete
  3. Blogwalking kat sini gak! Dah follow GFC #1043 and Google+

    https://lemieletlavanille.blogspot.my/2017/11/tbd-tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html/

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. join untuk memeriahkan ga rakan blogger..

      Delete
  5. Selamat pagi, dari segmen yang sama :)
    Follow sini = 1046

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  6. Hai, dari segmen yang sama :)
    Follow sini #1047

    http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  7. Assalam...dari GA yang sama..dah follow awak :)

    good luck... :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  8. all da best tau

    Ray singgah dr segmen yg sama

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  9. jom join

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2017/11/giveaway-shfyqhazhr-x-printcious.html

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels